» Väl värt en re-post!

Det här är knyckt från Nemos finfina blogg..
Det har varit en lite turbulent tid för Sneaky Dragons med mycket skitsnack och elaka rykten om oss och det här inlägget skrevs 9/7-2015.
Det är väldigt klokt och objektivt skrivet och om ni missade det på hennes blogg så kommer inlägget här igen! 

Starstable goes viskleken «

Har ni märkt att det kommer upp en skylt där det står "PATENT AV SNEAKYDRAGONS" när ni vill köpa något som är gult? Inte? Fan vad konstigt då måste supporten missuppfattat mig när jag skickade in en halv miljon till dem och bad om patent på färgen. Jaja värre saker har väl skett... Ja jag skämtar.
 
Har ni någon gång sett någon använda den här klubbklädseln? Hur många gånger då?
 
 
Ja jo jag har också sett det, närmare bestämt flera gånger per dag. Att medlemmar i klubben delar ut pikar till folk på grund av detta är inte alls konstigt, folk har antagligen tröttnat. Men anledningen till att jag drar upp det nu är för att några få sitter och hittar på att vi i Sneakydragons tror att vi "äger den gula färgen". Kan ju vara årets töntigaste grej någon hittat på.
 

 
Det här publicerade jag på Sneakydragons grupp igår:
 
 

 
Att ha en känd klubb på star stable online är någonting MÅNGA strävar efter, tyvärr vill flera åka snålskjuts påvägen dit och många har valt att göra det genom att kopiera vår outfit (även marknadsfört sig i global med hela vårt klubbnamn), men vet ni vad? En stor klubb utvecklas inte på en dag. När jag säger kopiera pratar jag om hela klädseln och plaggen INTE FÄRGEN. Jag har personligen aldrig orkat lägga större energi på det, det är som att be folk sluta bråka i global. Det kommer inte hända. Men det är skit trisst att folk vill att deras klubb ska förknippas med oss, gör er egen grej istället det är vad vi tycker. 
 
Det här är kopierat från Sneakydragons hemsida på fliken där våra klubbkläder finns:
"Nej vi har inte patent på vår outfit och vi vet att alla får klä sig precis som dom vill på Star Stable. 
MEN vi vet även att vi var först med att ha denna som klubbklädsel och vi vet att den sticker ut mer än de flesta andra klubbars klädsel som finns på spelet, därav att den ofta blir kopierad vilket vi tröttnat på. Vi uppskattar inte att andra klubbar använder sig av vår klädsel för att försöka locka medlemmar. Du väljer själv om du vill sno den men då får du ta konsekvenserna av att vi troligtvis iggar dig. Dessutom finns det massor av olika sätt att använda sig av just färgen gul om det är just färgen man är ute efter.  Det är även så mycket roligare om din klubb har en egen outfit som kännetecknar just ER och inte OSS."
 
HUR ÄR DET ENS MÖJLIGT ATT MISSTOLKA DEN TEXTEN? 
Näeeh vet ni.. Vi bryr oss inte om folk är gula, men vi är trötta på att vår outfit används i så många klubbar som den gör. Men NEJ vi kan inte göra någonting åt det förutom att ha åsikter kring det och vet ni vad? Det får man ha om man är beredd att stå för dem. BE YELLOW, BE HAPPY,THE SUN IS SHINING ON YOU!
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback